Astangajooga

Seuraava astangajooga­retriitti Wanhalla koululla järjestetään to-su 24.-27.5.2018! Vetäjinä Tero Valtonen ja Jessica Sharry.

Miten ymmärtää ja kehittää tapas:ta eli päättäväisyyttä / intoa / itsekuria jota tarvitaan elämän mittaiseen joogaharjoitukseen. Retriitti sopii sekä aloitteville että jo pitkään jooganneille harjoittelijoille. Hinta 240€, sisältää majoituksen, gluteenittomat ja laktoosittomat vegaaniruoat & joogaohjelman. Lapset ovat tervetulleita mukaan! Alle 16-vuotiaat puoleen hintaan, alle 6-vuotiaista ruokamaksu (35€) ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Pyrimme järjestämään kimppakyytejä mahdollisimman monille.

How to develop tapas (determination/zeal/discipline) necessary for life-long yoga practice). This retreat is for all levels of yoga students from beginners through experienced practitioners. Price 240€, includes accommodation, glutenfree, lactosefree vegan food and yoga program.

Ohjelma / Program:

Torstai-ilta / Thursday evening:

(n. klo 16 saapuminen / arrival)
17.00 – keskustelua joogasta ja joogan filosofiasta,
ohjattu meditaatio./ Introduction and discussion about yoga (Introduction to philosophy of yoga followed by guided meditation.
19.00 – Illallinen / Evening meal

Perjantai / Friday

8.00 – 10.00 – Mysore joogaharjoitus / Mysore yoga
10.00 – Aamiainen, vapaata aikaa, ulkoilua / Breakfast followed by freetime for resting, walking in nature
13-14.00 Pranayama hengitysharjoitus / Pranayama class
14.00 – Lounas / Lunch
15 – 17.30 Vapaata aikaa (patikointia lähimetsässä tai retki Tahkolle) / Freetime (hiking or trip to Tahko)
17.30 – 19.00 Keskustelua joogan filosofiasta ja ohjattu meditaatio / Yoga philosophy discussion followed by guided meditation
10.00 Illallinen / Evening meal

Lauantai / Saturday

8.00 – 10.00 Mysore joogaharjoitus / Mysore yoga
10.00 Aamiainen, vapaata aikaa / breakfast, followed by freetime
13 – 14.00 Pranayama hengitysharjoitus / Pranayama class
14.00 Lounas / Lunch
17.30-19 Ohjattu meditaatio ja joogaterapia / Guided meditation AND Restorative Yoga/Yoga Therapy class
19.00 Illallinen

Sunnuntai / Sunday

8.00 – 10.00 Mysore joogaharjoitus / Mysore yoga
10.00 Aamiainen / Breakfast
Iltapäivä: Pranayamatunti ja yhteenveto / Noon: Pranayama and closing discussion — “Igniting the agni (fire) of digestion” — nutritional wisdom to support your yoga practice.
14:00 END

Opettajat / Teachers:

Tero Valtonen (Helsingin Astanga Joogakoulu) and Jessica Sharry (KPJAYI Level-1) bring years of personal experience and expertise in teaching yoga and meditation together in a format that offers practices intended to bring greater health to body and mind. Tero and Jessica have each studied extensively in Mysore, India with the top teachers of ashtanga yoga, as well as with teachers of meditation and other mind-body therapies. Tero brings his food and nutrition wisdom gained through his 25 years of experience as a professional chef. Jessica, as a trained mental health counselor brings her talent for listening to and honoring people’s unique psycholocical nature. This skilled yet humble and down-to-earth couple enjoy assisting others along their path to discovering their highest potential through yoga, meditation, and healthy living practices.

Kuvia edelliseltä marraskuun 2017 retriitiltä:

Lisätietoja:

Kristiina 050 5333431, kristiina@wanhakoulu.fi

Ilmoittautuminen:

Maksutiedot

Maksutiedot lähetämme myöhemmin ilmoittautuneille.

Miten löydät perille

Wanha koulu sijaitsee osoitteessa Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio). Katso kartta »  Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahd. halukkuudestasi kimppakyytiin.

Lue lisää Wanhasta koulusta »