“Opettajan asunto”

Koulurakennuksen vasemmassa päädyssä yläkerrassa sijaitsee tunnelmallinen “Opettajan asunto”, joka on remontoitu alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Asunto on 52-neliön kaksio, jossa on makuupaikat 6:lle. Makuuhuoneessa on 160 cm leveä parisänky ja kerrossängyt, olohuoneessa iso kulmasohva ja levitettävä vuodesohva, josta saa myöskin 160 cm leveän parisängyn. Lasten matkasänky on myös käytettävissä perheen pienimmille. Huoneistossa on oma wc, suihkutilat sijaitsevat koulun pohjakerroksessa, jossa asukkaiden käytössä on lisäksi iso vanhanajan puusauna (varauksesta).

“Opettajan asunto” soveltuu mm. perheille ja pariskunnille. Asunnon voi vuokrata myös esim. lisätilana perheasunnon kanssa isommalle porukalle.

“Opettajan asunnon” majoitushinta on 90€ / vrk + loppusiivous 50€ (pakollinen).

Tee varaus “Opettajan asuntoon” »
Tai kysy tarjous »

Wanhalla koululla on majoituskäytössä myös iso, 4:n makuuhuoneen tasokas perhehuoneisto 11 hengelle sekä Leirikeskus 20:lle hengelle. Lisäksi pihalla on caravan- ja telttapaikkoja. Todella isolle porukalle voitte kysyä tarjousta myös koko koulun vuokraamisesta!

Piha-alue

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon; sieltä löytyy lumettomalla kaudella mm. jalkapallokenttä, iso trampoliini, lasten kiipeilymaja puussa, leikkipaikka, terassi- ja grillausalue sekä nuotiopaikka. Isompikin lapsilauma mahtuu siellä hyvin temmeltämään. Uimarannaksi suosittelemme Karjalaisen uimarantaa n. 7 km:n päässä; järvessä on kirkas vesi ja matala hiekkapohjainen ranta. Lue lisää blogistamme »

Perustiedot

Yleistiedot:

Kokonaispinta-ala: 52 m2
Kerrokset: 1
Rakennusmateriaali: puu
Rakennusvuosi: 1958, peruskorjaus 2017
Huoneiden määrä: 2 h + keittiö
Wc

Pesutilat, vaatehuolto yms.:

Suihku: alakerrassa
Saunan laatu: puusauna alakerrassa
Saunan käyttö: asukkaiden käytössä ensisijaisesti, myös leirikeskuksen sovittaessa
Pesukone: On
Grillipaikka: koulun takana

Viihde-elektroniikka:

Televisio
DVD
Radio
Playstation 3
Wi-fi

Kohteen soveltuvuus:

Kotieläimet: Sallitaan
Ei tupakointia sisällä
Liikuntaesteisille: Ei sovi
Lapsivarustus: matkasänky ja syöttötuoli (voidaan järjestää tarvittaessa)
Liinavaatteet: lisämaksusta 15€ / kpl pedattuna tai 10€ / kpl tuotuna

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 10 km)
Golf: Tahko Old Course 14 km, Tahko New Course 11 km, Tiirin Golf 20 km

Ravintolaan: Pehku-baariin 9 km, Panoraama-baariin 6 km, Tahkon Piazzalle 13 km
Kylpylään: Tahko Spa 14 km (myös mm. hohtokeilaus, kuntosali, parturi-kampaamo, hieronta, vuokrattavat liikuntatilat sählyyn, sulkapalloon jne., Kotipizza)
Lääkäriin: Mehiläisen lääkäripäivystys 14 km, Nilsiän terveyskeskus 14 km

Sijainti

Wanha koulu sijaitsee Tahkon länsirinteiden puolella. Etäisyys länsirinteiden hiihtohisseille on 6 km ja Tahkon keskustaan 14 km. Laita navigaattoriin osoite: Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio).