Perhehuoneisto

Wanha koulu on Tahkovuoren kupeessa sijaitseva entinen Reittiön kansakoulu, joka on remontoitu majoituskäyttöön. Tarjoamme edullista majoitusta perheille ja ryhmille vuoden ympäri.

Wanhan koulun perhehuoneisto

Wanhan koulun perhehuoneisto on v. 2011 täysin remontoitu ryhmille ja isoille perheille tai porukoille soveltuva tasokas huoneisto, johon kuuluu 4 makuuhuonetta, tupakeittiö, kodinhoitohuone, parvi, sauna ja suojaisa katettu kuisti sekä palju. Huoneistoon mahtuu majoittumaan n. 11 henkeä. Jos olet suunnittelemassa lomaa esim. ystävä- tai sukulaisperheiden kanssa yhdessä, tämä tila sopii siihen mainiosti.

Katso varaustilanne täältä »
Tee varaus Wanhan koulun perhehuoneistoon »
Tai kysy tarjous »

Kuvia huoneistosta:

Wanhalla koululla on majoituskäytössä myös “Opettajan asunto” 6:lle hengelle sekä Leirikeskus 20:lle hengelle. Lisäksi pihalla on caravan- ja telttapaikkoja. Todella isolle porukalle voitte kysyä tarjousta myös koko koulun vuokraamisesta!

Piha-alue

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon; sieltä löytyy lumettomalla kaudella mm. jalkapallokenttä, iso trampoliini, lasten kiipeilymaja puussa, leikkipaikka, terassi- ja grillausalue sekä nuotiopaikka. Isompikin lapsilauma mahtuu siellä hyvin temmeltämään. Uimarannaksi suosittelemme Karjalaisen uimarantaa n. 7 km:n päässä; järvessä on kirkas vesi ja matala hiekkapohjainen ranta. Lue lisää blogistamme »

Perustiedot

4 makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kodinhoitohuone, katettu ja lasitettu kuisti, nukkumaparvi 3:lle (matala tila), 2xwc, Henkilömäärä: 8+3.

Yleistiedot:

Lapsivarustus: pinnasänky, syöttötuoli
Tulentekopaikka: On
Liinavaatteet: lisämaksusta 15€ / kpl

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 10 km)
Golf: Tahko Old Course 14 km, Tahko New Course 11 km, Tiirin Golf 20 km

Ravintolaan: Pehku-baariin 9 km, Panoraama-baariin 6 km, Tahkon Piazzalle 13 km
Kylpylään: Tahko Spa 14 km (myös mm. hohtokeilaus, kuntosali, parturi-kampaamo, hieronta, vuokrattavat liikuntatilat sählyyn, sulkapalloon jne., Kotipizza)
Lääkäriin: Mehiläisen lääkäripäivystys 14 km, Nilsiän terveyskeskus 14 km

Sijainti

Wanha koulu sijaitsee Tahkon länsirinteiden puolella. Etäisyys länsirinteiden hiihtohisseille on 6 km ja Tahkon keskustaan 14 km. Laita navigaattoriin osoite: Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio).