Affordable accommodation in Tahko all year round

Wanha School Tahkovuori is a former Reittiö old school located next to Nilsiä Tahkovuori, which has been renovated for accommodation use. We offer affordable accommodation in Tahko for families and groups all year round.

Wanhan school accommodation

We have three separate accommodations that can be rented either separately or together. There are also tents in the yard caravan sites . Our facilities you can book through Airbnb . If you are interested in booking more than one space at a time or for the whole school, ask for a quote with this form!

Camps, parties and gatherings

Wanha School also offers a unique setting for organizing various parties and gatherings. Are you planning a company event, family reunion, wedding or bachelorette party? We have also organized several yoga camps and various courses. Take contact!

wanha koulu piha

Talvella käytössänne on pulkkia ja liukureita sekä myös 2 paria lumikenkiä ja joitakin lasten laskettelusuksia ja monoja.

Kalastus tahko
Wanhakoulu Piha

Tarjouspyyntö

Kysy tarjous useamman tilan tai koko koulun vuokrauksesta oheisella lomakkeella!