Ammunta

Ammunta tarjoaa kaikille uusia onnistumisen elämyksiä. Ohjelmapalvelun kautta järjestyvät kaikki tarvittavat varusteet ja vakuutukset.

Varaamalla ammunnan Tahko Experiencen kautta, ampumaan pääsevät myös he, joilla ei ole omia varusteita tai aseen hallussapitoon oikeuttavaa lupaa.

Radalta löytyy 100m kiväärirata, jossa on mahdollista harjoitella myös liikkuvaan maaliin, 25m pistoolirata sekä kolme erilaista haulikkorataa, skeet, trap ja erityisesti metsästäjille suunniteltu compak sporting.

Ohjelmapalveluun kuuluvat kaikki ammuntaan liittyvät varusteet – myös vakuutus. Oma säänmukainen ulkoiluasu. Tervetuloa kokeilemaan ammuntaohjelmia virallisella ampumaradalla ammattilaisten ohjauksessa! Varaa täältä »

Ammunta Tahko - Aktiviteetit Tahkolla

Jousiammunta

Jousiammunta on muuttunut 50 000 vuoden takaisesta ihmisten selviytymiskeinosta nykypäivän suosituksi harrastukseksi. Ehkä ikiaikaisesta luonteestaan johtuen laji koskettaa monia sen harrastajia yllättävänkin syvällisesti. Jousiammunta sopii kaikille ja se edistää oivallisella tavalla sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia.

Tervetuloa kokeilemaan uutta lajia ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme ohjaajien opastuksella tai herättelemään vanhoja jousi”pyssy”kokemuksia valintanne mukaan moderneilla tai perinteisillä välineillä turvallisessa ympäristössä.

Jousiammunta-Tahko

Kaikki aktiviteetit

Aktiviteetit tarjoaa:

xperience_black330x88_tahko

Tutustu ammuntapaketteihin ja varaa!

Tervetuloa kokeilemaan ammuntaohjelmia virallisella ampumaradalla ammattilaisten ohjauksessa!