Paintball

Vauhdikas värikuulapeli tarkoitukseen rakennetulla kentällä Tahkolla sopii erinomaisesti mm. polttari-, tyky-, synttäri- sekä harrasteseurojen ohjelmaksi.

Paintballin voi yhdistää myös melontaan ja eFatboke-vuokraukseen!

Paintball-pelissä pelataan monta erää, tavoitteena on osua vastustajiin väripanoksilla. Osuman saanut tippuu pelistä pois. Voittajajoukkueeksi julistetaan joukkue, jonka edustajia sinnittelee kentällä viimeisenä.

Kenttä on uusitty vuonna 2020. Kaikki esteet on seisaaltaan pelattavia ja kentän pohja on hiekkaa/nurmea.  Paintball-aseet on vaihdettu  50 cal:ksi, joiden osuma ei tuota kipeitä mustelmia.

Pelaajien käytössä on oma pelialue safaritalon lähellä (noin 3 km Tahkon keskustasta). Opas vie paintball-pelaajat alueelle ja käy peliohjeet sekä turvallisuusseikat läpi. Tämän jälkeen peli käynnistyy ja oman porukan kesken saa nauttia hauskasta ja vauhdikkaasta meiningistä. Päärakennus sijaitsee vain sadan metrin päässä paintball-pelialueista, joten myös kesken pelin voi helposti ja nopeasti käydä sosiaalitiloissa tai täydentämässä varusteita. 

Paintball tahko

Kaikki aktiviteetit

Aktiviteetit tarjoaa:

xperience_black330x88_tahko