Astangajooga

Seuraava astangajooga­retriitti Wanhalla koululla järjestetään to-su 22.-25.11.2018! Vetäjinä Tero Valtonen ja Jessica Sharry.

Note: in English after Finnish!

Wanhalla koululla järjestetään nyt kolmatta kertaa astangajoogaretriitti Tero Valtosen ja Jessica Sharryn vetämänä. Ajankohta on kaamoksen aikaan marraskuun to-su 22.-25.2018. Tervetuloa syventämään joogaharjoitustasi tai tutustumaan astangajoogaan! Retriitti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille joogeille 🙂 Aloittelijoille retriitti on erinomainen tilaisuus päästä alkuun omalla joogapolulla. Inspiroivan ja rentouttavan ohjelman lisäksi retriitillä on tarjolla elämyksiä makuhermoille kokkimme loihtiman herkullisen joogisen kasvisruoan parissa. Tarjolla oleva vegaaniruoka on laktoositonta ja gluteenitonta.

Hinnat:
Majoitus A: Wanhan koulun asunnoissa 2-4:n hengen huoneissa 255€ – paikkoja rajoitetusti. Majoitus B: leirikeskuksen ryhmämajoitustilassa kerrossängyissä 235€. Hinta sisältää joogaohjelman, majoituksen, ruokailut retriitin aikana. Voit tuoda mukanasi omat lakanat tai vuokrata ne paikan päältä hintaan 10€/setti. Lapset ovat tervetulleita mukaan ruoan hinnalla 70€, alle 6-vuotiaat 35€ ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Pyrimme järjestämään kimppakyytejä mahdollisimman monille.

Ilmoittautuminen: kristiina@wanhakoulu.fi
Kerrothan ilmoittautuessasi, haluatko majoituksen A vai B, oletko kiinnostunut kimppakyydistä sekä mahdollisista ruoka-allergioistasi. Kiitos!

IN ENGLISH:

Ashtanga Yoga Long-Weekend Retreat — “Deeper Yoga” — exploring the body-mind through the seven nerve plexuses. This retreat is for all levels of yoga students from beginners through experienced practitioners.

Prices:
Accommodation A: in the apartments of Wanha koulu, rooms for 2-4 persons. 255€ – limited amount. Accommodation B: in the dormitory 235€. The price includes the yoga program, accommodation and meals during the retreat. You can bring your own sheet or rent them in Wanha koulu, price 10€/person.

Registration: kristiina@wanhakoulu.fi
with info about which accommodation you would like, A or B, and also info of the possible food allergies. Thanks!

Program:

Thursday evening: (4pm arrival)
5pm– Introduction and yoga philosophy discussion: “Asana and beyond”, followed by guided meditation.

Friday

8-10am – Mysore yoga

10- Breakfast followed by freetime for resting, walking in nature, etc.

1-2pm (Pranayama class) –

2 – Lunch

3-5:30 Freetime or trip to Tahko Spa

5:30-7 “Energy Anatomy” discussion followed by guided meditation

Saturday morning (8-10am)– Mysore yoga

10 — breakfast, followed by freetime

1-2 – (Pranayama class)

2pm Lunch

3-5:30 Freetime (hiking or trip to Tahko)

5:30-7 (Yoga-asana technique class, followed by Guided Meditation)

Sunday morning (8-10am) — Mysore yoga

10am — Breakfast

Noon: Pranayama and closing discussion “Student questions and discussion about how to structure a daily practice that incorporates the key elements of yoga — asana, pranayama, and meditation”

2pm END

Teaching will be in English and Finnish
Class timings subject to change

Opettajat / Teachers:

Tero Valtonen (Helsingin Astanga Jooga Koulu) and Jessica Sharry (KPJAYI Level-1) bring years of personal experience and expertise in teaching yoga and meditation together in a format that offers practices intended to bring greater health to body and mind.  Tero and Jessica  have each studied extensively in Mysore, India with the top teachers of ashtanga yoga, as well as with teachers of meditation and other mind-body therapies.  Tero brings his food and nutrition wisdom gained through his 25 years of experience as a professional chef.  Jessica, as a trained mental health counselor brings her talent for listening to and honoring people’s unique psycholocical nature.  This skilled yet humble and down-to-earth couple enjoy assisting others along their path to discovering their highest potential as human beings through yoga, meditation, and healthy living practices.

Kuvia aiemmilta retriiteiltä:

Lisätietoja & ilmoittautuminen:

Kristiina 050 5333431, kristiina (at) wanhakoulu.fi

Miten löydät perille

Wanha koulu sijaitsee osoitteessa Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio). Katso kartta »  Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahd. halukkuudestasi kimppakyytiin.

Lue lisää Wanhasta koulusta »