Edullinen majoitus Tahkolla vuoden ympäri

Wanha koulu Tahkovuori on Nilsiän Tahkovuoren kupeessa sijaitseva entinen Reittiön vanha koulu, joka on remontoitu majoituskäyttöön. Tarjoamme edullista majoitusta Tahkolla perheille ja ryhmille vuoden ympäri.

Wanhan koulun majoitustilat

Meillä on kolme erillistä majoitustilaa, joita voi vuokrata joko erikseen tai yhdessä. Pihalla on lisäksi teltta- ja caravanpaikkoja. Tilojamme voit varata Airbnb:n kautta. Jos olet kiinnostunut varaamaan useamman tilan kerralla tai koko koulun, kysy tarjousta tällä lomakkeella!

Leirit, juhlat ja kokoontumiset

Wanha koulu tarjoaa uniikit puitteet myös erilaisten juhlien ja kokoontumisten järjestämiseen. Oletko suunnittelemassa firman tilaisuutta, sukukokousta, häitä tai polttareita? Meillä on järjestetty myös useita joogaleirejä ja erilaisia kursseja. Ota yhteyttä!

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon, niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kesällä käytössänne on mm. jalkapallokenttä ja reilun kokoinen nuotiopaikka. Lapsille löytyy iso trampoliini, puuhun rakennettu kiipeilymaja, liukumäki, hiekkalaatikko, keinut ja käysirata.

Käytössänne on lasten polkupyöriä ja talvella pulkkia ja liukureita. Meillä on myös joitakin lasten laskettelusuksia ja monoja, joita voitte vapaasti lainata.

Kalastus-Tahkolla
Käytössänne on kesäisin vene, jota voi vapaasti käyttää
Wanhan-koulun-hirsisauna
Wanhan koulun hirsisauna

Wanha koulu sijaitsee länsirinteiden puolella, rauhallisella paikalla. Tahkovuoren hiihtokeskuksen Länsirinteille on matkaa 6 km, ja Tahkovuoren keskustaan 14 km.

Länsirinteiltä on todella kätevää mennä rinteeseen, koska siellä on usein vähemmän ruuhkaa ja autolla pääsee ihan hissien viereen. Myös hissilippujen ostaminen onnistuu sieltä.

Tahkovuoren hiihtokeskus sijaitsee 14 km:n päässä ja Länsirinteille on matkaa 6km, josta voi ostaa hissiliput ja parkkeerata suoraan rinteen juurelle.

Kesällä Tahko tarjoaa upeat puitteet golfareille sekä lisäksi paljon erilaisia aktiviteetteja

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 9 km)

Tarjouspyyntö

Wanhan koulun majoitustilat varataan Airbnb:n sivuilla »

Kysy tarjous useamman tilan tai koko koulun vuokrauksesta oheisella lomakkeella!