Kesätarjous perheille

Paljon tilaa, tekemistä ja aktiivista yhdessäoloa edullisesti aikuisille ja lapsille! Vietä ikimuistoinen loma yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

Kiva kun löysit tälle sivulle 🙂 Meidän uusperheeseemme kuuluu kahden aikuisen lisäksi neljä 5-12-vuotiasta lasta. Olemme kokemuksen kautta huomanneet, millaiset asiat muodostavat onnistuneen perheloman. Tärkeää on mm. yhdessä tekeminen, toiminnalliset aktiviteetit ja läsnäolo. Kaikki tarvitsevat toisinaan myös omaa tilaa ja aikaa, sekä lapset että aikuiset; joko ihan vain olla tai puuhastella omiaan kaikessa rauhassa.

Wanhan koulun kesätarjous perheille

Varaa kesäkaudella koko viikoksi ma-su alennettuun hintaan!

Max. 12 henkeä • Voimassa 1.5.-31.10.2018

Perhehuoneisto 590€ / vko (norm. 1410€)

Olemme perheen ja ystävien kesken lomailleet paljon koulullamme ja kehittäneet sen toimivaksi ympäristöksi perhelomailuun. Wanhan koulun perhehuoneisto on v. 2011 täysin remontoitu ryhmille ja isoille perheille tai porukoille soveltuva tasokas huoneisto, johon kuuluu 4 makuuhuonetta, tupakeittiö, kodinhoitohuone, parvi, sauna ja suojaisa katettu kuisti sekä palju. Huoneistoon mahtuu majoittumaan n. 11 henkeä.

Leirikeskus 490€ / vko (norm. 990€)

Leirikeskuksen puolella majoitus-, kokoontumis- ja ruokailutilat suurtalouskeittiöineen löytyvät lisäksi 22:lle hengelle. Tiloihin sisältyy myös liikuntasali, joka on lapsille loistava paikka sadepäivien energianpurkuun.

Opettajan asunto 390€/vko (norm. 540€)

Opettajan asuntoon mahtuu majoittumaan 6 henkilöä. Lisäinfoa asunnosta täällä»

Piha-alue

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon; sieltä löytyy lumettomalla kaudella mm. jalkapallokenttä, iso trampoliini, lasten kiipeilymaja puussa, leikkipaikka, terassi- ja grillausalue sekä nuotiopaikka. Isompikin lapsilauma mahtuu siellä hyvin temmeltämään. Uimarannaksi suosittelemme Karjalaisen uimarantaa n. 7 km:n päässä; järvessä on kirkas vesi ja matala hiekkapohjainen ranta.

Ympäristö

Paljon mielenkiintoista ja elämyksellistä tekemistä yhdessä löytyy Wanhan koulun lähialueilta ihan ilmaiseksi ja olemmekin koonneet teille  elämysreseptejä koordinaatteineen retkivinkkejä-blogiimme »

Myös Tahkon palvelut golf-kenttineen ja kylpylöineen ovat muutaman kilometrin läheisyydessä.

Tekemistä kesäkaudella mm.:

Pihalla:

Trampoliini, puumaja kiipeilyyn, keinut, hiekkalaatikko, hiekkalelupaikka, onget, vene, pelastusliivit, grillipaikka, savustuspönttö, muurikka, nuotiopaikka, palju (perhehuoneiston asiakkaille, 50€/täyttö ja lämmitys), kantorinkka alle 3-vuotiaan kantamiseen, jokunen huonokuntoinen lasten pyöräkin löytyy pihasta.

Pihapelit:

Tikkataulu, mölkky, petanque, kroketti, jalkapallo, sulkapallo, ym…

Sadepäivän tekemistä sisällä:

Liikuntasali, jossa paljon välineitä esim. temppuradan tekemiseen tai sisäpeleihin sekä piano (leirikeskuksen puolella).
Kirjoja, satukirjoja, värityskirjoja, leluja lapsille, TV, DVD-soitin, pelikortit, pöytäpelit, wlan

Ota yhteyttä ja tee varaus

Huom! Tämä tarjous vain suoraan meiltä varattaessa sähköpostitse tai puhelimitse.

Jani Vihervuori
jani@wanhakoulu.fi

tai

Kristiina Vihervuori