Majoitusta perheille ja ryhmille

Wanha koulu on Tahkovuoren kupeessa sijaitseva entinen Reittiön kansakoulu, joka on remontoitu majoituskäyttöön. Tarjoamme edullista majoitusta perheille ja ryhmille vuoden ympäri. Meillä on neljä erillistä majoitustilaa, joita voi vuokrata joko erikseen tai yhdessä sekä lisäksi teltta- ja caravanpaikkoja pihalla.

Perhehuoneisto

4 makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kodinhoitohuone, katettu ja lasitettu kuisti, nukkumaparvi 3:lle (matala tila), 2xwc, Henkilömäärä: 8+3.

Wanhan koulun perhehuoneisto on v. 2011 täysin remontoitu ryhmille ja isoille perheille tai porukoille soveltuva tasokas huoneisto, johon kuuluu 4 makuuhuonetta, tupakeittiö, kodinhoitohuone, parvi, sauna ja suojaisa katettu kuisti sekä palju. Huoneistoon mahtuu majoittumaan n. 11 henkeä. Jos olet suunnittelemassa lomaa esim. ystävä- tai sukulaisperheiden kanssa yhdessä, tämä tila sopii siihen mainiosti.

Leirikeskus

Suurtalouskeittiö, ruokailutila, ryhmämajoitus 20:lle, erillinen tila 3:lle, liikuntasali. Henkilömäärä 20, patjamajoituksella salin puolelle mahtuu lisäksi muutamia.

Leirikeskuksen puolella majoitus-, kokoontumis- ja ruokailutilat suurtalouskeittiöineen löytyvät lisäksi 20:lle hengelle. Lisäksi erillinen tila, jossa parvisänky 2:lle ja sen alla 100 cm leveä sänky. Leirikeskuksen tiloihin sisältyy myös liikuntasali, jossa lapsetkin viihtyvät. Puulämmitteinen 60-luvun perinteikäs Ukonsauna on majoittujien käytettävissä tilauksesta. Tilat soveltuvat hyvin mm. metsästys-, hiihto-, laskettelu- ym. ryhmille, koulutustilaisuuksiin, kokouksiin ja kokoontumisiin, juhlien järjestämiseen, leirikouluihin. Leirikeskuksen puolella keittiö- ja ruokailutilat on remontoitu, mutta muuten tämän puolen tilat ovat melko alkuperäisiä koulun toiminnan ajoilta.

Varaa tästä!

Opettajan asunto

52 m2, 1 makuuhuone, keittiö ja olohuone jossa levitettävä sohva. Henkilömäärä: 4+2

Koulurakennuksen vasemmassa päässä ylimmässä kerroksessa sijaitsee tunnelmallinen “Opettajan asunto”, joka on remontoitu alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Asunto on 52-neliön kaksio, jossa on makuupaikat 6:lle. Makuuhuoneessa on 160 cm leveä parisänky ja kerrossängyt, olohuoneessa iso kulmasohva ja levitettävä vuodesohva, josta saa myöskin 160 cm leveän parisängyn. Huoneistossa on oma wc, suihkutilat sijaitsevat koulun pohjakerroksessa, jossa asukkaiden käytössä on lisäksi iso vanhanajan puusauna.

Varaa tästä!

Talonmiehen asunto

Talonmiehen asunto on kompakti entinen koulun talonmiehen asunto, joka on remontoitu koulun alkuperäisessä hengessä. Asunto on 20-neliön yksiö, jossa nukkumapaikat 2+2:lle. Yksiössä on parisänky ja levitettävä vuodesohva sekä pieni keittonurkkaus, jossa jääkaappi, kahvinkeitin ja liesi.

Asunto sopii hyvin mm. pienille perheille tai pariskunnille yöpymispaikaksi. Ympäristossä upeat retkeilymaastot ja Tahkon palvelut lähellä. Oma wc, suihkutilat löytyvät koulun pohjakerroksessa, jossa lisäksi iso puusauna. Lakanat 10€/setti halutessasi.

Varaa tästä!

Teltta- ja caravanpaikat Tahkolla

Teltta- ja caravanpaikat

Wanhan koulun yhteydessä on myös Tahkon alueen ainoa matkaparkki karavaanareille ja telttailijoille, joka soveltuu erinomaisesti mm. lapsiperheille. Alueelta löytyy sähköpaikkoja, huoltorakennus, suihkut, wc, tilaussauna, roskikset, grillipaikka, jalkapallokenttä ja lasten leikkialue. Lue lisää!

Tiedustelut, hinnat ja varaukset »

 

Piha-alue

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon; sieltä löytyy lumettomalla kaudella mm. jalkapallokenttä, iso trampoliini, lasten kiipeilymaja puussa, leikkipaikka, terassi- ja grillausalue sekä nuotiopaikka. Isompikin lapsilauma mahtuu siellä hyvin temmeltämään. Uimarannaksi suosittelemme Karjalaisen uimarantaa n. 7 km:n päässä; järvessä on kirkas vesi ja matala hiekkapohjainen ranta. Lue lisää blogistamme »

Etäisyydet

Tahkon keskustaan: 14 km
Hiihtohissille: 6 km (Länsirinteille)
Valaistulle ladulle: 8 km
Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 10 km)
Kelkkareitille: 1 km (pihasta pääsee lähtemään)
Golf: Tahko Old Course 14 km, Tahko New Course 11 km, Tiirin Golf 20 km
Bussipysäkki: pihassa
Lentoasemalle: 50 km (Kuopion lentoasema)
Rautatieasemalle: 39,7 km (Siilinjärvi)

Etäisyydet alueen palveluihin

Ravintolaan: Pehku-baariin 9 km, Panoraama-baariin 6 km, Tahkon Piazzalle 13 km
Kylpylään: Tahko Spa 14 km (myös mm. hohtokeilaus, kuntosali, parturi-kampaamo, hieronta, vuokrattavat liikuntatilat sählyyn, sulkapalloon jne., Kotipizza)
Lääkäriin: Mehiläisen lääkäripäivystys 14 km, Nilsiän terveyskeskus 14 km
Kauppaan: Nilsiän S-market ja K-supermarket 14 km, Tahkon Sale ja K-market 14 km, Varpaisjärven S-market ja Siwa 14 km

Täältä löydät lisätietoa Tahkon alueen palveluista »

Sijainti

Wanha koulu sijaitsee Tahkon länsirinteiden puolella. Etäisyys länsirinteiden hiihtohisseille on 6 km ja Tahkon keskustaan 14 km. Laita navigaattoriin osoite: Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio).

Top