Tahko majoitus – perheille ja ryhmille

Edullinen majoitus Tahkolla vuoden ympäri

Wanha koulu Tahkovuori on Nilsiän Tahkovuoren kupeessa sijaitseva entinen Reittiön vanha koulu, joka on remontoitu majoituskäyttöön. Tarjoamme edullista majoitusta Tahkolla perheille ja ryhmille vuoden ympäri. Meillä on neljä erillistä majoitustilaa, joita voi vuokrata joko erikseen tai yhdessä sekä lisäksi teltta- ja caravanpaikkoja pihalla.
Tilojamme voit varata Airbnb:n kautta. Tutustu tiloihimme tarkemmin selaamalla tätä sivua alas. Vuokramökit Tahkovuorella välittää Tahkocom.

Caravan Tahko

Caravan alue Tahkolta löytyy toistaiseksi vain meiltä Wanhalta Koululta, 14km Tahkon keskustasta. Olemme avoinna vuoden ympäri ja saapua voit klo 09-21 välillä. Jos saavut myöhemmin ilmoita tulostasi aiemmin. Talvikaudella maksu on 30€/Yö ja kesällä 20€/Yö. Lämmitys kaasulla, käyttösähkön saa sähköpaikasta. Huoltorakennuksessa on suihku ja puusaunaa voi vuokrata 15€/h.

Caravan paikkoja ja saatavuutta voit tiedustella 050 5967 693

Tahko Caravan alue keskustassa lopetti toimintansa jo 2006 ja Tahkon keskustassa ei tällä hetkellä ole tarjolla paikkoja karavaanareille eikä telttailijoille.

HUOM! Tahkon Juhannus caravan paikat tapahtuma-alueelle järjestää ja myy tapahtumanjärjestäjä, emme me. Olethan fiksu ja et yritä varata niitä meidän kauttamme, meiltä tulee tapahtumapaikalle 14km!

Hiihtokeskus Tahkovuori

Hiihtokeskus Tahkovuori ja sen rinteet sijaitsevat Nilsiässä tarjoaa talvella mainiot harrastepuitteet niin hiihtäjille kuin laskettelijoillekin. Wanha koulu sijaitsee länsirinteiden puolella, rauhallisella paikalla. Tahkovuori hiihtokeskus sijaitsee 14km:n päässä ja länsirinteille on matkaa 6km, josta voi ostaa hissiliput ja parkkeerata suoraan rinteen juurelle.

Kesällä Tahko tarjoaa Golfin lisäksi paljon erilaisia kesäaktiviteetteja. Kesällä on hiljaisempaa ja majoitus Tahkolla on edullisempaa. Hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

halpa majoitus tahko, majoitus tahkovuori, perheasunto, nilsiä tahkovuori

Perhehuoneisto

4 makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kodinhoitohuone, katettu ja lasitettu kuisti, nukkumaparvi 3:lle (matala tila), 2xwc, Henkilömäärä: 8+3.

Wanhan koulun perhehuoneisto on v. 2011 täysin remontoitu ryhmille ja isoille perheille tai porukoille soveltuva tasokas huoneisto, johon kuuluu 4 makuuhuonetta, tupakeittiö, kodinhoitohuone, parvi, sauna ja suojaisa katettu kuisti sekä palju. Huoneistoon mahtuu majoittumaan n. 11 henkeä. Jos olet suunnittelemassa lomaa esim. ystävä- tai sukulaisperheiden kanssa yhdessä, tämä tila sopii siihen mainiosti.

tahkovuori majoitus, halpa majoitus tahkolla, tahko majoitus airbnb, nilsiä tahko majoitus

Onnela – iso perhehuoneisto

Suurtalouskeittiö, iso ruokailutila, majoitustilat 12 + 6:lle, liikuntasali.

Elämyksellinen tapa lomailla yhdessä! Suureen perheasuntoon mahtuu useampikin perhe, eli 12+6. Hyvä valinta 4-18 hengelle. Uniikki, vanhasta koulusta alkuperäistä henkeä kunnioittaen 2020 remontoitu iso tila liikuntasaleineen, jossa erityisesti lapset viihtyvät. Iso ruokailutila ja keittiö, 4 makuuhuonetta. 

Varaa tästä!

tahkovuori mökit, tahko majoitus tarjous, tahko majoitus booking

Opettajan asunto

52 m2, 1 makuuhuone, keittiö ja olohuone jossa levitettävä sohva. Henkilömäärä: 4+2

 
Koulurakennuksen vasemmassa päässä ylimmässä kerroksessa sijaitsee tunnelmallinen “Opettajan asunto”, joka on remontoitu alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Asunto on 52-neliön kaksio, jossa on makuupaikat 6:lle. Makuuhuoneessa on 160 cm leveä parisänky ja kerrossängyt, olohuoneessa iso kulmasohva ja levitettävä vuodesohva, josta saa myöskin 160 cm leveän parisängyn. Huoneistossa on oma wc, suihkutilat sijaitsevat koulun pohjakerroksessa, jossa asukkaiden käytössä on lisäksi iso vanhanajan puusauna.
 

Varaa tästä!

 

halpa majoitus tahkolla, caravan paikat tahkolla, tahkovuori nilsiä, majoitus tahko pääsiäinen, tahkovuori hissiliput

Talonmiehen asunto

Talonmiehen asunto on kompakti entinen koulun talonmiehen asunto, joka on remontoitu koulun alkuperäisessä hengessä. Asunto on 20-neliön yksiö, jossa nukkumapaikat 2+2:lle. Yksiössä on parisänky ja levitettävä vuodesohva sekä pieni keittonurkkaus, jossa jääkaappi, kahvinkeitin ja liesi.

Asunto sopii hyvin mm. pienille perheille tai pariskunnille yöpymispaikaksi. Ympäristossä upeat retkeilymaastot ja Tahkon palvelut lähellä. Oma wc, suihkutilat löytyvät koulun pohjakerroksessa, jossa lisäksi iso puusauna. Lakanat 10€/setti halutessasi.

Varaa tästä!

Teltta- ja caravanpaikat Tahkolla

Teltta- ja caravanpaikat

Wanhan koulun yhteydessä on myös Tahkon alueen ainoa matkaparkki karavaanareille ja telttailijoille, joka soveltuu erinomaisesti mm. lapsiperheille. Alueelta löytyy sähköpaikkoja, huoltorakennus, suihkut, wc, tilaussauna, roskikset, grillipaikka, jalkapallokenttä ja lasten leikkialue. Lue lisää!

Tiedustelut, hinnat ja varaukset »

Piha-alue

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon; sieltä löytyy lumettomalla kaudella mm. jalkapallokenttä, iso trampoliini, lasten kiipeilymaja puussa, leikkipaikka, terassi- ja grillausalue sekä nuotiopaikka. Isompikin lapsilauma mahtuu siellä hyvin temmeltämään. Uimarannaksi suosittelemme Karjalaisen uimarantaa n. 7 km:n päässä; järvessä on kirkas vesi ja matala hiekkapohjainen ranta. Lue lisää blogistamme »

Etäisyydet

Tahkon keskustaan: 14 km
Hiihtohissille: 6 km (Länsirinteille)
Valaistulle ladulle: 8 km
Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 10 km)
Kelkkareitille: 1 km (pihasta pääsee lähtemään)
Golf: Tahko Old Course 14 km, Tahko New Course 11 km, Tiirin Golf 20 km
Bussipysäkki: pihassa
Lentoasemalle: 50 km (Kuopion lentoasema)
Rautatieasemalle: 39,7 km (Siilinjärvi)

Etäisyydet alueen palveluihin

Ravintolaan: Pehku-baariin 9 km, Panoraama-baariin 6 km, Tahkon Piazzalle 13 km
Kylpylään: Tahko Spa 14 km (myös mm. hohtokeilaus, kuntosali, parturi-kampaamo, hieronta, vuokrattavat liikuntatilat sählyyn, sulkapalloon jne., Kotipizza)
Lääkäriin: Mehiläisen lääkäripäivystys 14 km, Nilsiän terveyskeskus 14 km
Kauppaan: Nilsiän S-market ja K-supermarket 14 km, Tahkon Sale ja K-market 14 km, Varpaisjärven S-market ja Siwa 14 km

Täältä löydät lisätietoa Tahkon alueen palveluista »

Sijainti

Wanha koulu sijaitsee Tahkon länsirinteiden puolella. Etäisyys länsirinteiden hiihtohisseille on 6 km ja Tahkon keskustaan 14 km. Laita navigaattoriin osoite: Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio).

Top