Ryhmämajoitus tahkolla

Ryhmämajoitus Tahkolla mahdollistaa esimerkiksi kurssin tai retriitin pitämisen Wanhalla koululla. Haluaisitko sinä tuoda heimosi yhteen, yhteisen teeman ympärille? Meillä se onnistuu! Wanha koulu tarjoaa puitteet jopa 30 henkilön ryhmämajoitukselle.

Miksi valita Wanha koulu loma- tai kurssipaikaksi?

Järjestä ikimuistoinen retriitti tai kurssi tunnelmallisella Wanhalla koululla, Tahkon luonnonkauniissa harjumaisemissa – erikoisuutena japanilaistyylinen dojotila. Tilaa löytyy jopa 30:lle osallistujalle.

Wanha koulu ulkoa illalla - Tahko Majoitus

Wanha koulu tarjoaa rauhalliset ja yksityisen tilat erilaisten retriittien ja kurssien järjestämiseen. Koulu sijaitsee muutaman kilometrin päässä Tahkon Länsirinteistä ja sopivan syrjässä keskustan melskeestä.

Useammasta yhdistettävissä olevasta tilasta koostuva tila tuo ihmiset yhteen ja lisää yhteisöllisyyttä – tarjoten myös yksityisyyttä sitä tarvitseville.

Ryhmäpaketti

Koko koulu MAX 30 OSALLISTUJALLE

Perhehuoneisto 8+3 hlöä, Onnela 10+6 hlöä, erillinen yksiö 3:lle, liikuntasali, dojotila, 2 saunaa ja 2 paljua (paljun lisämaksu 150€).

Hintahaarukka

MA-SU VKL 670-1490€
VIIKKO 1490-2790€

Hintaan vaikuttaa sekä ajankohta että henkilömäärä. Hinnat eivät sisällä paljua ja siivousta.

Unelmassa on 4 kpl 2:n hengen makuuhuoneita sekä parvi, jonne mahtuu majoittumaan 3. Perhehuoneisto on moderni, remontoitu asunto, jossa on avokeittiö, takka sekä saunaosasto ja palju. Lue lisää

Onnelassa on 4 makuuhuonetta. Tarvittaessa Onnelaan kuuluvaan koulun saliin mahtuu myös enemmän osallistujia patjamajoituksella. Lisäksi oleskelutila sohvineen, suurtalouskeittiö ja reilunkokoinen ruokailutila. Lue lisää Onnelasta

Dojo on alunperin japanilaisen itsepuolustuslajin harjoitteluun rakennettu treenitila, jossa on kauttaaltaan tatamilattia. Se on toiminut hienosti mm. joogatilana.

Ota yhteyttä!

Lähetä oheinen lomake, tai ota yhteyttä Janiin:

+358 50 361 4949
jani@wanhakoulu.fi