Onnela Iso perhehuoneisto

Elämyksellinen tapa lomailla yhdessä! Suureen perheasuntoon mahtuu useampikin perhe, eli 12+6. Hyvä valinta 4-18 hengelle. Uniikki, vanhasta koulusta alkuperäistä henkeä kunnioittaen 2020 remontoitu iso tila liikuntasaleineen, jossa erityisesti lapset viihtyvät. Iso ruokailutila ja keittiö, 4 makuuhuonetta.

Tahkon Hiihtokeskuksen Länsirinteille vain 6km, johon saa auton rinteen viereen parkkiin. Rauhallinen, luonnonläheinen sijainti metsän keskellä. Sopii erinomaisesti perheille ja ryhmille.

Asiakkainamme leirikeskeskusen tiloissa on ollut mm. Metsästäjäliiton hirviporukka, perinnejousimetsästäjät, luokka- ja nuorisoretkiporukoita, lastenkoteja, nuorisokoti- ja nuorisotaloryhmiä sekä Kuopion Ice Marathon -luistelijoita Hollannista saakka. Lisäksi tiloissamme on järjestetty lukuisia eri itsepuolustus- ja budolajien, kuten esim. bujinkanin, judon, karaten ja miekkailun harjoitusleirejä sekä turvallisuuskoulutuksia. Näiden lajien käyttöön on saattavilla myös erillinen tatami-tila.

Varaa täältä!

Wanhalla koululla on majoituskäytössä myös iso, 4:n makuuhuoneen tasokas perhehuoneisto 11 hengelle, Opettajan asunto 6:lle hengelle ja Talonmiehen asunto 2+2:lle. Lisäksi pihalla on caravan- ja telttapaikkoja. Todella isolle porukalle voitte kysyä tarjousta myös koko koulun vuokraamisesta!

Piha-alue

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon; sieltä löytyy lumettomalla kaudella mm. jalkapallokenttä, iso trampoliini, lasten kiipeilymaja puussa, leikkipaikka, terassi- ja grillausalue sekä nuotiopaikka. Isompikin lapsilauma mahtuu siellä hyvin temmeltämään. Uimarannaksi suosittelemme Karjalaisen uimarantaa n. 7 km:n päässä; järvessä on kirkas vesi ja matala hiekkapohjainen ranta. Lue lisää blogistamme »

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 10 km)
Golf: Tahko Old Course 14 km, Tahko New Course 11 km, Tiirin Golf 20 km

Ravintolaan: Pehku-baariin 9 km, Panoraama-baariin 6 km, Tahkon Piazzalle 13 km
Kylpylään: Tahko Spa 14 km (myös mm. hohtokeilaus, kuntosali, parturi-kampaamo, hieronta, vuokrattavat liikuntatilat sählyyn, sulkapalloon jne., Kotipizza)
Lääkäriin: Mehiläisen lääkäripäivystys 14 km, Nilsiän terveyskeskus 14 km

Sijainti

Wanha koulu sijaitsee Tahkon länsirinteiden puolella. Etäisyys länsirinteiden hiihtohisseille on 6 km ja Tahkon keskustaan 14 km. Laita navigaattoriin osoite: Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio).