Perhehuoneisto

4:n makuuhuoneen tilava, moderni ja tyylikäs vanhaan koulurakennukseen täysin remontoitu perhehuoneisto Tahkon hiihtokeskuksen lähellä 8+3:lle hengelle. Rauhallinen, luonnonläheinen sijainti metsän keskellä. Sopii erinomaisesti perheille ja ryhmille.

Vietä unohtumaton loma yhdessä, kaikilla mukavuuksilla

Jos olet suunnittelemassa lomaa esim. ystävä- tai sukulaisperheiden kanssa yhdessä, tämä tila sopii siihen mainiosti.

Wanhan koulun perhehuoneisto on v. 2011 täysin remontoitu ryhmille ja isoille perheille tai porukoille soveltuva tasokas huoneisto, johon kuuluu 4 makuuhuonetta, tupakeittiö, kodinhoitohuone, parvi, sauna ja suojaisa katettu kuisti sekä palju.

Huoneistoon mahtuu majoittumaan 8+2 henkeä. Tarvittaessa asuntoon voi liittää lisäksi erillisen yksiön, josta on ovi suoraan perhehuoneistoon. Näin tilaa saadaan jopa 10+2:n hengen porukalle.

Tupakeittiö

Perhehuoneiston tupakeittiöstä löytyy kaikki tarpeelliset ruoanlaittovälineet, 2 jääkaappia, pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni ja tiskikone. Ruokailuvälineet on 15 hengelle. Viihtyisässä ruokailutilassa mahtuu syömään isompikin porukka yhdessä.

Oleskelutila

Tilavalle sohvalle on mukava istua rentoutumaan rankan lomapäivän päätteeksi. Käytössänne on suuri taulu-tv. Voit sytyttää myös puulämmitteisen takan tuomaan lämpöä ja tunnelmaa oleskelutilaan.

Makuuhuoneet

Perhehuoneistossa on 4 erillistä makuuhuonetta, joissa kussakin on 2 sänkyä – yhdessä kerrossängyt.

Lasten rakastama parvi

Asunnosta löytyy myös lasiseinäinen parvi, jossa on 3 lisämajoituspaikkaa patjoilla. Erityisesti lapset ja teinit rakastavat tätä omaa piilopaikkaa!

Sauna ja suihkutilat

Perhehuoneistoon kuuluu oma sauna- ja suihkuosasto. Lisäksi myös puulämmitteistä pihan hirsisaunaa on mahdollista varata isomman porukan käyttöön.

paljun vuokraus Tahkolla

Paljulla luksusta lomaan

Käytössänne on palju, jonka kertalämmityksen hinta on 110€. Hinta sisältää veden, lämmityspuut, lämmityksen ja paljun loppuhuollon eli desinfioinnin ja pesun.

Kesällä lapset viihtyvät myös viileässä paljussa! Paljun täyttö ilman lämmitystä maksaa 60€. Hinta sisältää myös paljun loppuhuollon.

Lisäyksiö

Perhehuoneiston yhteyteen voit vuokrata myös lisähuoneen kahdelle, jossa myös oma wc. Tällöin asuntoon mahtuu yhteensä 13 henkeä.

Erittäin sopiva paikka isolle perheelle tai perheille, joilla on useita lapsia. Fantastisen rauhallinen ja runsaasti aktiviteetteja lapsille tarjoava majoituskohde!

5-tahtea

Mahtava majoitus hyvällä paikalla luonnon helmassa, iso suositus! Meidän 9 hengen porukka mahtui aivan mainiosti majoittumaan perhehuoneistoon! Tässä kohteessa oli kaikki kohdallaan 🙂

5-tahtea
Wanha-koulu-perhehuoneisto-pohjapiirustus-1

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon, niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kesällä käytössänne on mm. jalkapallokenttä ja reilun kokoinen nuotiopaikka. Lapsille löytyy iso trampoliini, puuhun rakennettu kiipeilymaja, liukumäki, hiekkalaatikko, keinut ja käysirata.

Käytössänne on lasten polkupyöriä ja talvella pulkkia ja liukureita. Meillä on myös joitakin lasten laskettelusuksia ja monoja, joita voitte vapaasti lainata.

Kalastus-Tahkolla
Käytössänne on kesäisin vene, jota voi vapaasti käyttää
Wanhan-koulun-hirsisauna
Wanhan koulun hirsisauna

Wanha koulu sijaitsee länsirinteiden puolella, rauhallisella paikalla. Tahkovuoren hiihtokeskuksen Länsirinteille on matkaa 6 km, ja Tahkovuoren keskustaan 14 km.

Länsirinteiltä on todella kätevää mennä rinteeseen, koska siellä on usein vähemmän ruuhkaa ja autolla pääsee ihan hissien viereen. Myös hissilippujen ostaminen onnistuu sieltä.

Tahkovuoren hiihtokeskus sijaitsee 14 km:n päässä ja Länsirinteille on matkaa 6km, josta voi ostaa hissiliput ja parkkeerata suoraan rinteen juurelle.

Kesällä Tahko tarjoaa upeat puitteet golfareille sekä lisäksi paljon erilaisia aktiviteetteja

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 9 km)