Palju

Meillä on etupäässä Wanhan koulun perhehuoneiston majoittujille tarkoitettu puulämmitteinen 8 henkilön siirrettävä palju. Huoneiston ollessa vapaana myös leirikeskuksen asiakkaat voivat vuokrata paljua käyttöönsä. Palju on lämpöeristetty ja vedessä voi kylpeä myös vielä seuraavana aamuna. Paljun käytön hinta on 80€ kertalämmitys ja täyttö, toisen päivän lämmityksen kera 110€ (samalla vedellä).

Paljun lämmitysohje

  1. sulje tyhjennyshana
  2. laita vesi valumaan ja täytä allasta ennen kaminan sytyttämistä 10 cm istuinosan yläpuolelle. On tärkeää, ettei kaminaa sytytetä ennen tätä, koska alumiininen sisäänrakennettu lämmitin sulaa muuten rikki.
  3. Sytytä kamina. Pidä paljun kansi kiinni lämmityksen aikana. Lämmitysaika on on. 2,5 h. Ideaali veden lämpötila on 37 astetta; paljun sisäpuolella on lämpömittari, josta voit seurata veden lämpötilaa.

Käytön jälkeen tyhjennys

  1. Poista tuhkat pesästä (hiilloskin polttaa lämmittimen puhki, jos paljussa ei ole vettä)
  2. Laske vesi valumaan rauhallisesti tyhjennyshanasta ja laita vati alle, jotta vesisuihku ei kaiva maahan reikiä. Jätä hana auki!
  3. Pesu: pese pehmeällä harjalla ja yleispesuaineella. Palun puhdistamiseen ei saa missään tapauksessa käyttää klooripohjaisia puhdistusaineita.

Ota yhteyttä!

Top