Teltta- ja caravanpaikat Tahkolla

Wanhan koulun yhteydessä on myös Tahkon alueen ainoa matkaparkki karavaanareille ja telttailijoille, joka soveltuu erinomaisesti mm. lapsiperheille.

Alueelta löytyy sähköpaikkoja, huoltorakennus, suihkut, wc, tilaussauna, roskikset, grillipaikka, jalkapallokenttä ja lasten leikkialue. Länsirinteiden hiihtohisseille on matkaa 6 km ja talvella 10 km pituiselle kyläladulle pääset suoraan koulun pihasta. Tahkon keskustaan etäisyys on 14 km.

Hinnat

Caravan-paikat kesäkaudella 1.5.-31.10. 20€/vrk
ja talvella 1.11.-30.4. 30€/vrk.

Huom! Jotta voimme taata kaikille sähkön, ettehän lämmitä sesonkiaikana vaunuanne sähköllä, koska sulaketaulumme ei kestä sitä. Kiitos!

Meillä on myös 4 kpl kausipaikkoja 450€/kausi
+ sähkö kulutuksen mukaan.

Telttapaikat 15€/vrk

HUOM! Muista varata käteistä mukaan, karavaanialueella ei käy pankkikortti.

Soita saapuessasi pihaan:

Irja 050 596 7693

Osoite

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon, niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kesällä käytössänne on mm. jalkapallokenttä ja reilun kokoinen nuotiopaikka. Lapsille löytyy iso trampoliini, puuhun rakennettu kiipeilymaja, liukumäki, hiekkalaatikko, keinut ja käysirata.

Käytössänne on lasten polkupyöriä ja talvella pulkkia ja liukureita. Meillä on myös joitakin lasten laskettelusuksia ja monoja, joita voitte vapaasti lainata.

Kalastus-Tahkolla
Käytössänne on kesäisin vene, jota voi vapaasti käyttää
Wanhan-koulun-hirsisauna
Wanhan koulun hirsisauna

Wanha koulu sijaitsee länsirinteiden puolella, rauhallisella paikalla. Tahkovuoren hiihtokeskuksen Länsirinteille on matkaa 6 km, ja Tahkovuoren keskustaan 14 km.

Länsirinteiltä on todella kätevää mennä rinteeseen, koska siellä on usein vähemmän ruuhkaa ja autolla pääsee ihan hissien viereen. Myös hissilippujen ostaminen onnistuu sieltä.

Tahkovuoren hiihtokeskus sijaitsee 14 km:n päässä ja Länsirinteille on matkaa 6km, josta voi ostaa hissiliput ja parkkeerata suoraan rinteen juurelle.

Kesällä Tahko tarjoaa upeat puitteet golfareille sekä lisäksi paljon erilaisia aktiviteetteja

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 9 km)

Kaikki aktiviteetit

Aktiviteetit tarjoaa: