Opettajan asunto

3+1 hlö

Tunnelmallinen 52-neliöinen kaksio on entinen opettajan asunto, joka on remontoitu koulun alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Sopii hyvin mm. pienille perheille. Majoituspaikkoja on 3+1.

Huoneistossa on oma wc, Sauna ja suihkutilat sijaitsevat koulun pohjakerroksessa. Alakerrassa on käytössänne myös joogasali/dojo.

Opettajan-asunto-olohuone

Olohuone

Olohuoneessa on smart-tv, sekä iso divaanisohva, johon on mukava istua rentoutumaan rankan lomapäivän päätteeksi. Olohuoneesta löytyy myös 90 cm leveä sänky.

Makuuhuone

Makuuhuoneessa on 160cm leveä parisänky kahdelle. 

Keittiö

Perusvarustellusta keittiöstä löytyvät kaikki tarpeelliset ruoanlaittovälineet sekä ruokailupöytä, jääkaappi, liesi, uuni, mikro, astianpesukone ja ruokailuvälineet koko porukalle.

Sauna ja suihku

Huoneistossa on oma wc; suihkutilat sijaitsevat koulun pohjakerroksessa, jossa käytössänne on lisäksi iso vanhanajan puusauna ”Ukonsauna”. Opettajan asunnolla on päivittäinen oma saunavuoro, jonka ajankohdasta voi sopia erikseen. Lisäksi voitte halutessanne varata käyttöönne koulun pihalla olevan perinteisen hirsisaunan.

Kaikkien asiakkaiden käytössä on aktiviteettitila / minikuntosali

Erikoisuutena Wanhalla koululla on kellarikerroksen suosittu aktiviteettitila / minikuntosali, jossa on tatamilattia. Sali on koulun asukkaiden käytössä päivittäin klo 6-20.