Opettajan asunto

Yläkerran tunnelmallinen 52-neliöinen kaksio on entinen opettajan asunto, joka on remontoitu koulun alkuperäistä henkeä kunnioittaen.

Tunnelmallinen ja rauhallinen majoitus

Rauhallinen Opettajan asunto sopii hyvin mm. pienille perheille. Majoituspaikkoja on 4+2.

Keittiö

Perusvarustellusta keittiöstä löytyvät kaikki tarpeelliset ruoanlaittovälineet sekä ruokailupöytä, jääkaappi, liesi, uuni, mikro, astianpesukone ja ruokailuvälineet koko porukalle.

Olohuone

Olohuoneessa on taulu-tv, Playstation 3 sekä iso divaanisohva, johon on mukava istua rentoutumaan rankan lomapäivän päätteeksi. Olohuoneesta löytyy myös levitettävä sohva, josta saa parisängyn 2:lle.

Makuuhuone

Makuuhuoneessa on 160cm leveä parisänky ja 90 cm leveät kerrossängyt.

Wanha koulu dojo - joogaretriitti

joogasali / dojo

Erikoisuutena Wanhalla koululla on kellarikerroksen suosittu joogasali / dojo, jossa on tatamilattia. Sali on koulun asukkaiden käytössä päivittäin klo 6-20.

Ukon sauna - pesutila
Ukon sauna - pukuhuone
Ukon saunan pukuhuone
Ukon sauna

Alakerran vanhan ajan puusauna on opettajan asunnon asukkaiden käytössä

Huoneistossa on oma wc; suihkutilat sijaitsevat koulun pohjakerroksessa, jossa käytössänne on lisäksi iso vanhanajan puusauna ”Ukonsauna”. Opettajan asunnolla on päivittäinen oma saunavuoro, jonka ajankohdasta voi sopia erikseen. Lisäksi voitte halutessanne varata käyttöönne koulun pihalla olevan perinteisen hirsisaunan.

Liinavaatteet

Voit tuoda mukanasi omat lakanat ja pyyhkeet tai voit vuokrata meiltä 15€/setti. Huolehdithan, että sängyissä käytetään lakanoita lisäsiivousmaksun välttämiseksi.

Lemmikit

Lemmikit sallittu. Lisäsiivousmaksu 30€/lemmikki (allergiasiivous), maksetaan paikan päällä

Lisäksi

Opettajan asunnossa on ilmastointi, maksuton WiFi ja reilusti parkkipaikkoja, joista 2 paikkaa lohkolämmittimelle. (Ei sovellu sähköauton lataukseen.)

Aloituspakkaus tarvikkeita

Huoneistossa aloituspakkaus tarvikkeita:

• käsitiskiaine
  • konetiskiainetta 5 tbl
  • suolaa, mausteita
  • suodatinpussit ja
  • leivinpaperi
  • siivousaineita
  • wc-paperia 2 rll
  • talouspaperia 1rll
  • siivousliinoja
  • astiapyyhe
  • folio ja leivinpaperi
  • astiat ja
  • ruoanlaittovälineet
  • shampoota
  • nestesaippua

Aloituspakkaus on vain alkuun pääsemiseen, tuothan itse lisää omia tarvikkeita

OpettajanAsunto_pohjapiirrustus

Tahkon moniin mahdollisuuksiin on lyhyt matka, mutta täällä voi majoittua rauhassa. Tunnelmallinen ja nostalginen entinen koulurakennus. Kaunis asunto.

5-tahtea

Tultiin 5 hengen perheen voimin lomailemaan hieman Tahkolle ja majoituttiin opettajan asunnossa. Paikka oli todella hyvä! Puhdas ja siisti, keittiöstä löytyi kaikki tarvittava ja enemmänkin. Viestintä majoittajien kanssa nopeaa ja helppoa. Saunassa saatiin hyvät löylyt laskettelupäivän jälkeen.

5-tahtea

Lainavälineitä vapaaseen käyttöön: