Opettajan asunto

Tunnelmallinen pieni entinen opettajan asunto on 52-neliöinen kaksio, joka on remontoitu koulun alkuperäistä henkeä kunnioittaen.

Tunnelmallinen ja rauhallinen majoitus

Opettajan asunto sijaitsee Wanhan koulun yläkerrassa omassa rauhassaan. Se sopii hyvin mm. pienille perheille. Nukkumapaikat löytyy 4+2:lle.

Keittiö

Perusvarustellusta keittiöstä löytyvät kaikki tarpeelliset ruoanlaittovälineet sekä ruokailupöytä, jääkaappi, pakastin, liesi, uuni, mikro, tiskikone ja ruokailuvälineet koko porukalle.

Olohuone

Olohuoneessa on taulu-tv sekä iso divaanisohva, johon on mukava istua rentoutumaan rankan lomapäivän päätteeksi. Olohuoneesta löytyy myös levitettävä sohva, josta saa parisängyn 2:lle.

Makuuhuone

Makuuhuoneessa on parisänky sekä kerrossänky, eli yhteensä sinne mahtuu nukkumaan 4 henkilöä.

Alakerran vanhan ajan puusauna on opettajan asunnon asukkaiden käytössä

Opettajan asunnossa on oma wc. Suihkutilat sijaitsevat koulun pohjakerroksessa, jossa asiakkaiden käytössä on suihku ja iso vanhanajan puusauna ”Ukonsauna”.

Lisäksi voitte halutessanne varata käyttöönne kouun pihalla olevan perinteisen hirsisaunan.

Tahkon moniin mahdollisuuksiin on lyhyt matka, mutta täällä voi majoittua rauhassa. Tunnelmallinen ja nostalginen entinen koulurakennus. Kaunis asunto.

5-tahtea

Tultiin 5 hengen perheen voimin lomailemaan hieman Tahkolle ja majoituttiin opettajan asunnossa. Paikka oli todella hyvä! Puhdas ja siisti, keittiöstä löytyi kaikki tarvittava ja enemmänkin. Viestintä majoittajien kanssa nopeaa ja helppoa. Saunassa saatiin hyvät löylyt laskettelupäivän jälkeen.

5-tahtea

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon, niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kesällä käytössänne on mm. jalkapallokenttä ja reilun kokoinen nuotiopaikka. Lapsille löytyy iso trampoliini, puuhun rakennettu kiipeilymaja, liukumäki, hiekkalaatikko, keinut ja käysirata.

Käytössänne on lasten polkupyöriä ja talvella pulkkia ja liukureita. Meillä on myös joitakin lasten laskettelusuksia ja monoja, joita voitte vapaasti lainata.

Kalastus-Tahkolla
Käytössänne on kesäisin vene, jota voi vapaasti käyttää
Wanhan-koulun-hirsisauna
Wanhan koulun hirsisauna

Wanha koulu sijaitsee länsirinteiden puolella, rauhallisella paikalla. Tahkovuoren hiihtokeskuksen Länsirinteille on matkaa 6 km, ja Tahkovuoren keskustaan 14 km.

Länsirinteiltä on todella kätevää mennä rinteeseen, koska siellä on usein vähemmän ruuhkaa ja autolla pääsee ihan hissien viereen. Myös hissilippujen ostaminen onnistuu sieltä.

Tahkovuoren hiihtokeskus sijaitsee 14 km:n päässä ja Länsirinteille on matkaa 6km, josta voi ostaa hissiliput ja parkkeerata suoraan rinteen juurelle.

Kesällä Tahko tarjoaa upeat puitteet golfareille sekä lisäksi paljon erilaisia aktiviteetteja

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 9 km)