Leirikeskus

Wanhan koulun leirikeskus

Leirikeskuksen puolella majoitus-, kokoontumis- ja ruokailutilat suurtalouskeittiöineen löytyvät lisäksi 20:lle hengelle. Bussikuskille on oma erillinen huone. Leirikeskuksen tiloihin sisältyy myös liikuntasali, jossa lapsetkin viihtyvät. Puulämmitteinen 60-luvun perinteikäs Ukonsauna on majoittujien käytettävissä tilauksesta. Tilat soveltuvat hyvin mm. metsästys-, hiihto-, laskettelu- ym. ryhmille, koulutustilaisuuksiin, kokouksiin ja kokoontumisiin, juhlien järjestämiseen, leirikouluihin. Leirikeskuksen puolella keittiö- ja ruokailutilat on remontoitu, mutta muuten tämän puolen tilat ovat melko alkuperäisiä koulun toiminnan ajoilta.

Asiakkainamme leirikeskeskusen tiloissa on ollut mm. Metsästäjäliiton hirviporukka, perinnejousimetsästäjät, luokka- ja nuorisoretkiporukoita, lastenkoteja, nuorisokoti- ja nuorisotaloryhmiä sekä Kuopion Ice Marathon -luistelijoita Hollannista saakka. Lisäksi tiloissamme on järjestetty lukuisia eri itsepuolustus- ja budolajien, kuten esim. bujinkanin, judon, karaten ja miekkailun harjoitusleirejä sekä turvallisuuskoulutuksia. Näiden lajien käyttöön on saattavilla myös erillinen tatami-tila.

Katso varaustilanne täältä »
Tee varaus Wanhan koulun leirikeskukseen »
Tai kysy tarjous »

Wanhalla koululla on majoituskäytössä myös iso, 4:n makuuhuoneen tasokas perhehuoneisto 11 hengelle sekä pieni perhehuoneisto 6:lle hengelle. Lisäksi pihalla on caravan- ja telttapaikkoja. Todella isolle porukalle voitte kysyä tarjousta myös koko koulun vuokraamisesta!

Piha-alue

Piha-alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajanviettoon; sieltä löytyy lumettomalla kaudella mm. jalkapallokenttä, iso trampoliini, lasten kiipeilymaja puussa, leikkipaikka, terassi- ja grillausalue sekä nuotiopaikka. Isompikin lapsilauma mahtuu siellä hyvin temmeltämään. Uimarannaksi suosittelemme Karjalaisen uimarantaa n. 7 km:n päässä; järvessä on kirkas vesi ja matala hiekkapohjainen ranta. Lue lisää blogistamme »

Maastohiihtoladulle: 100 m (perinteisen tyylin kylälatu 10 km)
Golf: Tahko Old Course 14 km, Tahko New Course 11 km, Tiirin Golf 20 km

Ravintolaan: Pehku-baariin 9 km, Panoraama-baariin 6 km, Tahkon Piazzalle 13 km
Kylpylään: Tahko Spa 14 km (myös mm. hohtokeilaus, kuntosali, parturi-kampaamo, hieronta, vuokrattavat liikuntatilat sählyyn, sulkapalloon jne., Kotipizza)
Lääkäriin: Mehiläisen lääkäripäivystys 14 km, Nilsiän terveyskeskus 14 km

Sijainti

Wanha koulu sijaitsee Tahkon länsirinteiden puolella. Etäisyys länsirinteiden hiihtohisseille on 6 km ja Tahkon keskustaan 14 km. Laita navigaattoriin osoite: Varpaisjärventie 1490, Nilsiä (Kuopio).