Tahkon SuperCorner testissä

wanha koulu liikunta

Joulukuussa 2017 Tahkolla avattiin se, mikä täältä on meidänkin mielestämme aina puuttunut: sade/pakkaspäivien sisätemmellyspaikka lapsille, SuperCorner. Meillä oli tilaisuus päästä testaamaan paikka jo päivää ennen virallista avaamista.

Supercorner sijaitsee Tahko Span yhteydessä Tahkon keskustassa. Sieltä löytyy useita isoja trampoliineja, superlonmonttu, polkuautorata, parkourrata, kiipeilyseinä sekä erilaisia liikunnallisia pelejä joita voi pelata myös yhdessä koko perheen kanssa.

[foogallery id=”1090″]

 

Milloin Supercorneriin?

Lomaa suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon, että esim. pääkaupunkiseudulta ajomatka on lapsille suhteellisen pitkä, vaikka Tahko onkin puolet lähempänä kuin Lappi 🙂 Ennen tai jälkeen ajomatkan on usein tarve purkaa ylimääräistä energiaa ja siihen SuperCorner on loistava paikka. Meidän kokemuksemme mukaan lapset jaksavat pomppia siellä loputtomiin. Oli aika kuinka pitkä tahansa, koskaan sieltä ei ketään huvita lähteä pois.

Supercorner on erinomainen lisä Tahkon palveluihin. Sade- tai pakkaspäivien ajanvietteeksi ja energian purkuun paikka soveltuu täydellisesti. Toisinaan voi olla kätevää viedä isommat lapset Supercorneriin ja mennä itse viereiselle kuntosalille, kylpylään, keilaamaan tms. Lisäksi Supercornerin yhteydestä löytyy Tahko Span laadukkaat ruokapaikat, joissa voi tankata trampoliinimaratonin jälkeen.

Wanhan koulun testiryhmä on erittäin iloinen SuperCornerin saapumisesta Tahkolle 🙂

Sijainti: